Website JTV Leek

Falco Renierkens Ontwikkelde Websites Leave a Comment

Turnvereniging JTV uit Leek had al een website, maar wilde deze graag opnieuw laten ontwerpen. Daarnaast is alle oude informatie vervangen. Hierdoor kunnen de bezoekers weer de informatie vinden die ze zoeken. Er zijn daarnaast ook formulieren toegevoegd om bepaalde zaken te automatiseren. Dit maakt bijvoorbeeld het aanmelden van nieuwe leden voor zowel de leden als voor de bestuursleden eenvoudiger. …

Website Volharding de Wilp

Falco Ontwikkelde Websites

Muziekvereniging Volharding de Wilp had nog geen website. Ze hebben Forservice gecontacteerd met de vraag een eenvoudige website te ontwikkelen. De belangrijkste wensen waren dat de meest belangrijke informatie over de vereniging eenvoudig te vinden zouden zijn en dat er een agenda functionaliteit mogelijk is. Hieronder een voorbeeld van de homepagina.

Beheer website Fysiotherapie Gorecht

Falco Content Management, Website Beheer

Voor Fysiotherapie Gorecht heeft FORService het beheer van de website overgenomen. Zowel het technisch onderhoud als het inhoudelijk bijwerken wordt nu uit handen genomen door ons. Daarnaast is de website omgezet naar SSL/HTTPS en zijn er enkele optimalisaties gedaan om de beveiliging en snelheid te verbeteren.  

Website TwoSound

Falco Renierkens Ontwikkelde Websites

Voor TwoSound Drive-In shows, Producties en Verhuur uit Beek (Limburg) mocht FORService een nieuwe website bouwen. De nieuwe website is gebouwd middels het systeem WordPress. Naast de gebruikelijke informatie is er ook een catalogus toegevoegd. Hierdoor kunnen klanten alle producten die in de verhuur zijn bekijken met foto en bijbehorende prijzen.